prsentation auf novembre

În cadrul unui eveniment organizat de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) pe 26.03.2018, Decanul FILS-UTCB Prof. Alexandru Aldea a primit din partea președintelui ARACIS Prof. Iordan Petrescu și a președintelui ENAEE Prof. Bernard Remaud (European Network for Accreditation of Engineering Education http://www.enaee.eu/) certificatele EUR-ACE® pentru programele de studii de licență "Inginerie civilă" cu predare în engleză și în franceză. Doar 10 programe de studii din România sunt certificate de ENAEE. Certificarea EUR-ACE® a studiilor de licență efectuate la FILS-UTCB va fi menționată în suplimentul la diploma de inginer! http://eurace.enaee.eu/node/17655, http://eurace.enaee.eu/node/17658

IMG 2861 Poze EUR ACE 12 Poze EUR ACE 20

 

Consultările cetățenești la nivelul Uniuni Europene au un unic scop: să ofere cuvântul celor pentru care este făcută Europa. Până la sfârșitul lunii octombrie, în toate țările din Uniunea Europeană, au loc consultări cetățenești privind Europa. Acestea sunt adresate tuturor cetățenilor, pentru a dezbate semnificațiile Europei, și pentru ca aceștia să-și poată exprima așteptările, speranțele, regretele și propunerile. Participati la consultari!

conferinta 2018 detinuti politici

http://adevarul.ro/locale/brasov/fotocine-octav-bjoza-brasoveanuldecorat-klaus-iohannis-fost-deportat-14-nu-maiplans-50-ani-1_549961f3448e03c0fdfcfd0b/index.html

http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/diverse/octav-bjoza

affiche

afis2

Studentii au acces gratuit.

O sectiune importanta a manifestarii o constituie premierea rezultatelor cercetarii studentesti (ciclul I, master sau doctorat) in Ingineria vantului. Rezultatele obtinute in anul 2017 vor fi descrise sintetic in maxim 4 pagini si vor fi transmise prin e-mail la Secretariatul General ARIV, dr. ing. Ileana Calotescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., nu mai tarziu de 23 aprilie a.c. Incurajam toti studentii sa transmita propuneri pentru a fi cunoscute, recunoscute si premiate.

 

Concurs Statica 2017en

francophonie 2018FILS si Valoris va invita la un training de Personal Branding
Intrarea este gratuita. Va asteptam!
Obiectivul trainingului este de a prezenta instrumentele din social media prin intermediul carora se poate crea un brand personal util in gasirea unui job:
- importanta brandului (corporate si personal)
- ce inseamna personal branding, ce unelte putem folosi si cum il cream
- istoricul retelelor de socializare
- analiza celor mai importante 3 retele de socializare (tips&tricks) si cum le putem folosi in avantajul nostru.
Se organizeaza si o tombola (premiul este o pereche de casti on-ear).

Branding

BGF

cnis

  • Marti 30 Mai 2017 nu ratati prezentarea firmei Neptune RH in cadrul Construct Fest! (Amfiteatrul I-1, 13:50-14:00, "Oportunităţi naţionale şi internaţionale de angajare în domeniul construcţiilor"). Puteti sa transmiteti CV-ul dumneavoastra reprezentantei acestei firme de resurse umane cu sedii in Franta, Portugalia, Polonia si Romania, specializata in domeniul constructiilor.

Neptune RH

Seki lecture

Internship Centrul Tehnic1

 

poster utcb0031

Felicitari si multumiri cadrelor didactice coordonatoare:

lect. univ. dr. Elena Savu, UPB

lect. univ. dr. Fabiola Popa, UPB

conf. dr. Mihaela Badea, UPG

lect. univ. dr. Maria Paraschiv, UPG

lect. univ dr. Ana Drobot, UTCB

lect. univ. dr. Anca Bunea, UTCB

asist. univ. dr. Maria Alexe, UTCB

 

Afis Filme FILS 2017 premii m  Afis Film 5m

Afis Film 4m  curs franceza  

Afis Film 3m    Afis Film 2m 

Afis Filme FILS 2017m       Afis Film 1m

 

poster concurs

Concurs Statica 2017en

Poza Croatia

L’Institut Français organise mardi 17 janvier à 18h la finale régionale du concours Ma Thèse en 180 secondes. Ce concours permet à des doctorants et jeunes docteurs de présenter leur sujet de thèse de façon vulgarisée au grand publique en 3 minutes et en français. Un jury sélectionnera 3 finalistes pour la finale nationale et le public devra aussi élire son coup de cœur afin de le faire participer à la finale nationale. Ce concours est une très bonne occasion de mettre en avant les jeunes scientifiques, la recherche en Roumanie et la langue française.
Entrée libre ! Venez nombreux !

180 2017

Public lectures on wind engineering (13th and 14th of December 2016)

Anunt DrHC Solari

Public lecture (free entrance, 18 oct. 2016, 14:00)

J Douglas

Bucharest seminar on seismic isolation

ro jp seminar

O echipa de experti japonezi de la Asociația Japoneză pentru Izolare Seismică sosesc la București pentru a prezenta tehnologiile de izolare seismică și de control al vibrațiilor dezvoltate în Japonia în ultimele trei decenii. Vor fi explicate în detaliul principiile care stau la baza acestor tehnologii. Se vor prezenta cazuri de aplicare practică, rolul dispozitivelor, metode de execuție și soluții de mentenanță periodică.
Seminarul este deschis pentru ingineri, arhitecți, reprezentanți ai mediului academic, asociații profesionale de profil și reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale. Participarea este gratuită.
Seminarul este organizat în cooperare de către Ministerul Infrastructurii, Transportului și Turismului din Japonia, Asociația Japoneză de Izolare Seismică și Universitatea Tehnică de Construcții București.

Programul seminarului